BORŮVKOVÁ MARMELÁDA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / ZAVAŘOVÁNÍ OVOCE / ZAVAŘOVANÍ POVIDLA DŽEM / 




INGREDIENCE: l kg borůvek, l dl vody, 500 g pískového cukru, 1/2 lžičky kyseliny citrónové, l balíček Pektogelu. POSTUP PŘÍPRAVY: Borůvky vsypeme do širšího kastrole, podlijeme vodou a za občasného promíchání rozvaříme. Přidáme cukr, opět přivedeme k varu, povaříme, přidáme Pektogel, kyselinu citrónovou a špetku Sorbanu proti plísni. Horkou, tekutou marmeládu vlijeme do skleniček, dobře zavíčkujeme, obrátíme, aby se vysterilovala víčka, a necháme částečně vychladnout. Pak obrátíme a uklidíme do chladu.

BORŮVKOVÁ MARMELÁDA BORŮVKOVÁ MARMELÁDA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1387 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz